Goed nieuws! Per 1 juli mogen we weer bijeenkomsten tot 100 personen organiseren.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Een vet themafeest, bedrijfsjubileum of gezellige quiz? Ons creatieve team staat te popelen om jullie een leuke tijd te bezorgen. Ook hebben we niet stil gezeten de afgelopen periode. Zo hebben we diverse nieuwe spelshows ontwikkeld en is 'Binky on tour' de nieuwe foodtruck, er helemaal klaar voor. We hebben je gemist. We hebben er zin!

Apresski feest

 

Dit jaar afsluiten op op eigen locatie volledig omgetoverd als winterparadijs? Themafeest "Après Ski Party" op jullie eigen locatie. Sneeuw of geen sneeuw: de ‘Hollandse Alpen’ wachten op u! Tijdens het themafeest "Apres Ski Party" heet gastheer Rudi u een Oostenrijks welkom.
oktoberfest_site03.jpg Samen met zijn ‘freunden’ zoals Franz und Ferdy en de Alpenzusjes vermaakt hij u met bekwaamheidsproeven, muziekacts en gezelligheid. De ski-jay zorgt voor echte skihut-hits en natuurlijk ook veel andere muziek. We gaan feesten en skilat-limbodansen. Komt u mee après skiën? Het is een avond met volop acts en entertainment. Biertje? Veel plezier!oktoberfest_site04.jpg
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2850,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

ref_2018-06.jpg

ref_2018-04.jpg

ref_2018-05.jpg

ref_2018-07.jpg