Spelshowprogramma

feest_quiz1.jpg

 

BinQ verzorgt verschillende spelshows om je groepsarrangement compleet te maken. Maak een keuze uit de onderstaande spelshows:

'Ik hou van holland SpelQuiz'
"Met welke vreemdgaande koninklijke echtgenoot was Emma getrouwd?” Deze en andere vragen over Nederland passeren de revue. Naast ons koningshuis en BN-ers zullen ook de Hollandse hits een belangrijke factor spelen in de 'Ik hou van Holland Quiz'. Inclusief ‘doodleuke’ muziekfragmenten en topentertainment van de bovenste plank, met karaoke elementen, spellingstoetsen en Hollandse wetenswaardigheidjes.

'de Jongens tegen de Meisjes'
Tijdens de ultieme quiz en spelshow “de jongens tegen de meisjes” van BinQ draait het allemaal om inzichten in het andere geslacht. Heren, welkom in de ondoorzichtige wereld van handtasjes, lippenstift en shoppingqueens. Dames, laat je onderdompelen in de wereld van borsthaar en boxershorts.

'de Crazy BinGO'
Beste mensen, laat u uw geld, en ons de ballen rollen! Het leven is een bingo!’ Met het leukste spel van de Europese campings en bejaardentehuizen tovert Eddy Revival uw eigen feestavond om in een spetterend bingopaleis. Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt feest, feest & nog eens feest als het door Eddy Revival wordt gepresenteerd. Geen oubollig spelletje maar een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek, fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

TopPop MuziekQuiz
Jarenlang was TopPop Yeah de kreet die deel uitmaakte van de begintune van het populaire popprogramma. Presentator Eddy gebruikt de schat aan archiefbeelden voortaan voor een kennisquiz waarvoor niemand een expert hoeft te zijn. "Een quiz met een knipoog, waarin de puntentelling en het winelement ondergeschikt zijn aan het plezier en de humor", zo luidt de formule. Deze quiz is leuk voor iedereen die van muziek houdt. Presentator Eddy heeft zijn kekke jasje uit de kast getrokken en neemt u mee naar de jaren van TOPPOP. Een muzikale quiz om gezellig mee te doen.
- vanaf 25 personen
- vanaf € 19,00 per persoon
(op basis van 75 personen)
- mogelijk op iedere locatie
- 2 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

ref_18.jpg

ref_04.jpg

ref_10.jpg