Wild Wild West

The wild Wild West! U wordt ontvangen door onze cowgirls met een echte Saloon-shot. Nog eventjes en u bevindt zich tussen de echte cowboys en indianen van het Wilde Westen.

wildwest02.jpg Net als in het Amerika van toen, laten we u lasso werpen, tussen de totempalen door paardje rijden en indiaantje pesten! Behoor je tot de echte waaghalzen en doet ut mee met een potje bullriding? Eens kijken wie het bronstige beest echt in bedwang heeft! Wie van jullie collega’s is er echt klaar voor het echte Westen?

Impressie van Wild Wild West:

Ondertussen kan je op de foto voor de selfie wall, met een koffer vol Wild West items ben je direct in de juiste sfeer! Terwijl u aansluitend een lekker drankje neemt in de saloon en uw revolver op scherp zet! Even uithijgen bij onze cowgirls en een lekker biertje erbij... uw Western adventure kan niet meer stuk! Ondertussen zorgt de DJ voor een waar muzikaal hoogtepunt op zijn dansvloer. Er is nog maar één ding te zeggen: 'Jiiiiiehaaaaaaaaaa, voetjes van de vloer en ga geheel uit uw dak!wildwest01.jpg
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2850,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

ref_200.jpg

ref_129.jpg
Onze feestconcepten
Maak een keuze