Veel gestelde vragen

Is het wenselijk om ver van te voren te boeken?
Hoe eerder u boekt, hoe groter de kans is dat wij de gewenste datum nog beschikbaarheid hebben. Elk programma krijgt zijn eigen begeleiding en in verband met personeelsplanning adviseren wij om minstens 1 maand van te voren te boeken.

Zijn er vaste begin- en eindtijden voor de aangeboden programma's?
U mag zelf u begintijd bepalen. En als de eindtijd u dan niet helemaal goed uitkomt passen wij het programma aan. Al onze programma's worden op maat gemaakt voor u.

Dienen wij vooraf te betalen?
Wij vragen om een voorschot te betalen voorafgaand aan het feest of event. De eindafrekening ontvangt u binnen enkele weken na het feest of event.

Kunnen wij nog extra kostenposten op de rekening verwachten?
Wij vinden het belangrijk dat alle kosten vanaf het begin heel transparant zijn. Wij informeren u goed over welke consumpties inclusief zijn er in rekening gebracht worden.

Er zijn gasten met speciale dieetwensen en allergie├źn. Houden jullie hier rekening mee?
Wanneer dit bij de aanvraag wordt vermeld, houden wij hier rekening mee bij de locatie keuze.

In welke talen verzorgt BinQ de feesten en events?
Naast onze programma's in het Nederlands, bieden wij een groot aantal programma's aan in het Engels en het Duits. Vraag naar de mogelijkheden!

Het uitje moet geheim blijven voor onze medewerkers. Hoe zorgen jullie daarvoor?
Wij zijn gewend dat bedrijven de inhoud van het feest en vaak ook de locatie geheim willen houden. Wij houden hier rekening mee in onze communicatie en kunnen desgewenst de collega's zelfs misleiden.

Is een bedrijfsfeest aftrekbaar voor het bedrijf?

Op uw eigen locatie is uw feest grotendeels aftrekbaar. Wij zullen u in een persoonlijk gesprek informeren over de mogelijkheden voor uw specifieke situatie.
Onze feestconcepten
Maak een keuze