Ticket Air Atlantic

taa_title.jpg Wij nemen u tijdens dit feest mee op een Trip Around The World. Met bijvoorbeeld optredens van legendarische pophelden uit de USA en komische sketches….

De voorpret begint met de uitnodiging in de vorm van een boarding pass, waarmee uw gasten toegang hebben tot deze fantastische trip.

Bij de deur worden de gasten ontvangen door het skyteam van AIR ATLANTIC en ontvangen uw gasten een 'gooide' overlevingspakket. Stel voor dat we neerstorten! Tijdens de avond ontmoeten uw gasten diverse ludieke types uit het skyteam. Een team dat weel heel vreemd is...

De DJ van de avond draait heerlijke muziek die u overal ter wereld kunt horen. Van Hollandse meezingers tot hippe Ibizamuziek, van Amerikaanse wereldhits tot Duitse slaghers... Onder het genot van een hapje en een drankje dwaalt u in gedachten af naar de mooiste plekjes ter wereld.

Niet alleen de locatie wordt aangekleed in diverse stijlen, maar ook in het eten beleven de gasten een wereldreis. Met gerechten uit verschillende landen ontdekt u de verschillende smaken en specialiteiten. Van Japanse Sushi en Italiaanse pizza's, tot Amerikaanse hamburgers en tot heerlijke Hollandse hapjes. In één avond een wereldreis beleven? Dat kan met dit fantastische feest!taa_title2.jpg
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2950,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

ref_73.jpg
ref_98.jpg
Onze feestconcepten
Maak een keuze