Themafeest Remember the '70

Themafeest Remember the '70 party.jpg

Themafeest Remember the '70

Disco really made it! Kom met ons mee naar de roerige jaren zeventig... Zoek je blokhakken, trek je beste glitteroutfit aan en begeef je op de dansvloer. Dit feest met alle waanzinnige muziek uit de jaren zeventig wordt jouw feest!

Themafeest Remember the '70 hoe ziet dit themafeest eruit?


Geen zin in een langdradig diner of een saaie kroeg? Dit discofeest is een swingend alternatief voor elk gezelschap.

Earth, Wind & Fire, KC and the Sunshine Band en al die andere hits van topbands uit lang vervlogen tijden komen voorbij. Everybody is free to feel good!

Geniet van uw favoriete drankje en lekkere hapjes. Het entertainmentteam maakt intussen volop ludieke kiekjes van het feestgedruis. Door de disco-DJ en een swingende live-acts, is de dansvloer in een mum van tijd gevuld met afrokapsels en kleurige gewaden!

Dit topfeest is te boeken als bedrijfsfeest, jubileumfeest of verenigingsfeest voor groepen vanaf 50 personen. Het enige wat nog deze party nodig heeft is een super locatie, die wij aankleden en volledig verzorgen.
Staying Alive, voetjes van de vloer en geheel uit uw dak met Remember The Seventies!

Themafeest Remember the 70 party-2.jpg

Is themafeest Remember the '70 geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van!

Wat we beloven komen we na

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee. Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen.
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2950,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

Themafeest Remember the '70 44
Onze feestconcepten
Maak een keuze