Maatwerk voor iedereen

Samen met jullie stellen we op basis van jullie wensen en onze ideeën een offerte op. Je kunt het evenement ‘klein maar fijn’ houden, of heel groots uitpakken. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt en wij bespreken ze graag.

Eén van de voordelen van BinQ is, dat ons team jullie evenement tot in de puntjes verzorgt, zo kun je zelf volop kunt genieten van je eigen evenement. Tijdens het feest is onze partymanager aanwezig, die als een soort ceremoniemeester alle details piekfijn verzorgt. Hij of zij is ook het aanspreekpunt voor de artiesten, technici, overige leveranciers, de locatie, overheden maar eventueel ook voor de gasten.
Niet elk bedrijf is hetzelfde, dus waarom het bedrijfsfeest wel? Dat vinden we bij Showtime ook: een feest hoort te voelen als een “maatpak”, die naadloos aansluit bij uw bedrijf. Dus waarom genoegen nemen met een doorsnee bedrijfsfeest? Heeft u speciale wensen, op zoek naar maatwerk en zoekt u daarvoor een personeelsfeest op maat? Of bent u al tijden op zoek naar dat bijzondere personeelsfeest, dat nergens te vinden lijkt? Vooral wanneer je iets bijzonders wilt organiseren, is een maatwerk feest een aanrader. Een jubileumfeest, een groot bedrijfsfeest als waardering, of een feest op uw eigen locatie: een feest op maat zorgt er voor dat alles klopt. Bij Showtime werken we hiervoor met een open praatplan: onze eventmanager komt naar u toe en samen nemen we uw wensen door. Gratis en vrijblijvend. Zo ontwikkelen we samen uw maatwerk feest: u de input van wensen en (soort) mensen, wij de kennis & kunde van feest. We ontzorgen u graag, waarbij wij alle onderdelen van het feest voor u kunnen organiseren. Een goed feest is voor ons namelijk als een puzzel, waarvan alle stukjes naadloos samen moeten vallen. Daarom helpen we graag met een personeelsfeest of bedrijfsfeest op maat, zodat het helemaal bij uw bedrijf past! Vertel ons uw wensen en we verrassen u met een origineel maatwerk bedrijfsfeest of personeelsfeest! Wij kunnen alle wensen in vervulling laten gaan. Het personeelsfeest in een super trendy locatie, een chique zaal of juist op de eigen locatie? Een bekende DJ, een live-band of een hippe saxofonist met beats? Een bekende artiest? Bubbels bij entree of misschien wel een “ice cold shotje” geschonken uit een ijsbar? Een compleet personeels feest in uw eigen bedrijf, of samenkomen op een centrale plek? Overnachting erbij? Een personeelsfeest op maat betekent bij ons ook écht op maat! Samen met u maken we een persoonlijk feestplan en voorzien u van tips & advies. Daarna volgt onze offerte (altijd gratis). Bent u op zoek naar een maatwerk programma, dan helpen we u graag! VRAAG GRATIS OFFERTE AAN

maatwerk.jpg

Maatwerk bedrijfsfeest of jubileumfeest organiseren?

Wat steeds belangrijker wordt is de locatie van je evenement. Jullie gasten willen verrast worden. Niets gavers dan de ruimte waar normaliter gewerkt wordt om te toveren tot een waar festival, feesthal of skihut. Daar zijn wij van BinQ Events goed in. verrassen!


Zoek je een goede organisatie partner met ervaring?Zoek niet verder. BinQ Events is de partner voor een te organiseren feest, jubileum of bijeenkomst. Barstensvol feestideeën en tips om jullie feestelijkheid tot ongekende hoogte te laten stijgen. Wij hebben ruime ervaring met het organiseren van (bedrijfs)feesten, meetings en events.

Eigen productie van dj-shows tot foodtrucks

Naast organiseren produceren wij ook. Dus alles in een hand van feestidee tot praktische uitvoering van jullie event. We hebben meer dan 25 bewezen feestideeën die vast en zeker aansluiten bij jullie bedrijfsfeest of jubileumfeest. Denk hierbij aan een vet bedrijfsfestival, spelshow of themafeest

Jullie event is 100% ontzorgt door BinQ Events

BinQ bewaakt het budget en houdt een strakke regie. Het enige wat je hoeft te doen is beleven en genieten. Maak een afspraak met ons en wij komen bij je langs om kijken wat het beste bij jullie gelegenheid past. Voor iedere gelegenheid maken we maatwerk.

Vijf goede redenen om voor jullie bedrijfsfeest of jubileum voor BinQ Events te kiezen

- WKR proof feesten
- Altijd origineel en 100% maatwerk.
- Geen tussenpersonen en een aanspreekpersoon.
- Specialist voor een event op eigen locatie
- 100% Feestgarantie. daar gaan we voor!

Bekijk ook onze websites:www.themafeest.nl , www.quizenspelshow.nlen www.themafeestje.com en

maatwerk
Onze feestconcepten
Maak een keuze