Jubileumfeest

Eindelijk, het is zover...! Jullie bedrijf heeft een jubileum te vieren en daarvoor zijn jullie op zoek naar een te gek, creatief bureau wat jullie kan helpen met de organisatie van het meest waanzinnige jubileumfeest ooit.
Een jubileum vier je niet elke dag. Of het nu gaat om een jubileum van je bedrijf, of om een persoonlijke mijlpaal. En dus wil je graag stevig uitpakken met een jubileumfeest. Zodat de aanwezigen tot aan het volgende feest praten over hoe geweldig het wel niet was.

Wat je wilt, hangt uiteraard sterk af van het beschikbare budget. En dat is het bijzondere aan BinQ. Dankzij onze jarenlange expertise en ook een eigen fysieke locatie, zijn we in staat om bij elk budget het optimale jubileumfeest te verzorgen.

Wij van BINQ EVENTS helpen jullie daar graag bij.
Waar moet je allemaal aan denken bij jullie jubileumfeest. Hier enkele tips:
* locatie: op eigen locatie of elders?
* wat is je doelgroep? wordt het informeel of gaan we ook relaties uitnodigen?
* tijden; willen we knallend avondfeest of starten we overdag met wat culinairs?
* wat kost zo'n feest nu eigenlijk?
BinQ komt graag bij je langs, praat je bij en inspireert. grote_foto_binqsite_03.jpg


Vanaf welk budget kan ik een jubileumfeest organiseren?
De klant is koning. En jij hebt waarschijnlijk al wat in gedachten. Is dat een standaard feestconcept of wil je een geheel op maat gemaakte variant? Door op feestidee├źn te klikken heb je al een ruime keuze aan eventuele leuke jubileumfeest-concepten. Of je geeft ons een belletje en wij komen met iets unieks en altijd op maat.

Impressie van een jubileum in een bedrijfshal op maat:


grote_foto_binqsite_035.jpg

 

Offerte aanvragen
Onze feestconcepten
Maak een keuze