Ik hou van Holland

"Met welke vreemdgaande koninklijke echtgenoot was Emma getrouwd?” Deze en andere vragen over Nederland passeren de revue. Naast ons koningshuis en BN-ers zullen ook de Hollandse hits een belangrijke factor spelen in de 'Ik hou van Holland Quiz'. Inclusief ‘doodleuke’ muziekfragmenten en topentertainment van de bovenste plank, met karaoke elementen, spellingstoetsen en Hollandse wetenswaardigheidjes.

De 'Ik hou van Holland Quiz' wordt gespeeld in twee teams. Elk team krijgt muzikale, koninklijke en grammaticale vragen te beantwoorden, die door onze eigen presentator worden gesteld. Vragen over topografie, over artiesten, hun echtgenoot, hun minnares, enfin, u kunt het zo gek niet bedenken of uw kennis over Nederland en haar inwoners wordt getest!

BinQ heet u welkom in de sfeervol aangeklede feestlocatie. Dit kan uw eigen locatie zijn bijvoorbeeld de kantine of een bedrijfshal. Daarnaast hebben wij tal van locaties in ons bestand waar we een dergelijk arrangement kunnen wegzetten. Als afsluiting is er een ludieke prijs voor het beste team! Geniet ervan!ihvh_klein_2.jpg
- vanaf 50 personen
- Spelshow pakket vanaf € 1250,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 2,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

Onze feestconcepten
Maak een keuze