Themafeest Helemaal Holland

Themafeest Helemaal Holland3

Themafeest Helemaal Holland

Nederland: land van polders, klompen, tulpen, kaas, stroopwafels en sinterklaas... We nemen jullie mee op een muzikale reis terug in de tijd. Beginnend vanaf het Nederland van de jaren zestig tot aan de hedendaags Nederpop…

Naast de muzikale leidraad zal het gehele feest in het teken staan van ons gezellige Holland, haar eigenaardigheden en typische karakter.

Hoe ziet dit Themafeest Helemaal Holland er uit

Dein mee met de feestelijke meezingmedley van de Tulpendames en geniet van de grootste hits van Mary Servaes, Andre Hazes maar ook van Marco Bosato, the Cats en andere Volendamse pophelden.

Dit nederlandstalige feest is te boeken als bedrijfsfeest, jubileumfeest of verenigingsfeest voor groepen vanaf 50 personen op elke locatie in Nederland (of waar dan ook!)

Is Themafeest Helemaal Holland geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

Wat we beloven komen we na

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee. Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen.Themafeest Helemaal Holland hollands-2.jpg
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2950,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

Themafeest Helemaal Holland13

Themafeest Helemaal Holland12

Themafeest Helemaal Holland11.jpg
Onze feestconcepten
Maak een keuze