Themafeest de Gooische Fuif

Themafeest de Gooische Fuif

Uw hostess, het ultieme stereotype voorbeeld van de volledig vertwijfelde Gooische Vrouw, is jarig en viert een feestje in jullie locatie! Een feestje? Een regelrechte knalparty, vol entertainment, gezwam, geneuzel, topcabaret en wervelende optredens!

De avond begint met ontvangst door Leco, die de sappige details over de hormonale perikelen van Mariska even uit de doeken doet. Volgens hem is deze Gooische dame al tijden op zoek naar die lekkere vent, die strakke Brabantse akkerbouwer met stevige knuisten, een klein hartje, een goddelijk lijf en een zachte ā€˜gā€™. Wanneer Mariska ook ten tonele arriveert, wordt ze met gejuich ontvangen.

Hoe ziet Themafeest de Gooische Fuif eruit?

Uw gezelschap komt terecht in een avond vol verrassingen. Zo wordt err iemand uit uw gezelschap (de VIP) naar voren gehaald, iemand die nog niet weet dat ook haar geheime zielenroerselen van tevoren aan onze stylist zijn doorgegeven.

De hele avond kan er gedanst, gegeten en gefeest worden onder de lekkere muziek van de dj.
Themafeest de Gooische Fuif_.gooisch.jpg
Ondertussen wordt uw hele gezelschap vermaakt door bijvoorbeeld Roderick de Paardenfluisteraar en roddelkoning Joop Flits.

Een feestelijke cocktail van entertainment, lachwekkende optredens en foute Gooische vrouwenbekentenissen, ze komen allemaal voorbij!Themafeest de Gooische Fuif_.gooisch.jpg

Is themafeest De Gooische Fuif geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

Wat we beloven komen we na

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee. Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen.
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2950,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

Themafeest de Gooische Fuif 16.jpg

Themafeest de Gooische Fuif_74.jpg
Onze feestconcepten
Maak een keuze