Informatie over het Corona-virus
Wilt u graag een offerte aanvragen, optie plaatsen of feest boeken, maar twijfelt u over de haalbaarheid vanwege het Corona-virus?
Bij BinQ kunt u kosteloos uw feest verplaatsen mocht het Corona-virus "roet in het eten gooien" op uw geplande feestdatum.
De party wat groter, schakel dan hulp in! 19 maart 2020

Organiseer je een groot feest?

Bij de organisatie van een groter feest dan de maandelijkse borrel komt er wat meer bij kijken. Er zijn bedrijven die zich specialiseren op de grotere massa zonder dat het een afstandelijke bedoeling wordt. Tenslotte wil je samen wat vieren, toch?

Een groot bedrijfsfeest organiseren

Ook voor grote bedrijven BinQ een betrouwbare partner. Samen met de facilitaire dienst van de organisatie wordt bepaald wat er nodig is, wat de wensen en eisen zijn en hoe wij jou kunnen ondersteunen. Het is mogelijk om het gehele evenement aan ons uit te besteden. Ook kunnen er losse delen worden geleverd. Van servies en catering tot aan personeel en een complete dansvloer inclusief DJ. Door ons te betrekken bij het bedrijfsfeest of zakelijke evenement ben je verzekerd van succes! Tover je werkplek om tot een feestlocatie

Een bedrijfsfeest organiseren op eigen locatie is leuk en gunstig. Het is goed voor het budget én fiscaal aantrekkelijk. BinQ haalt met minimale middelen en kosten het maximale uit een bestaande locatie. In een handomdraai is je bestaande (kantoor)ruimte omgetoverd tot een feestlocatie. Zelfs de belastingdienst wordt hier blij van. De belastingdienst heeft namelijk bepaald dat een bedrijfsfeest op de werkplek grotendeels onbelast blijft. Het valt buiten de werkkostenregeling (WKR). Het loont dus zeker om het bedrijfsfeest op eigen locatie te organiseren.

114.812.jpeg

Zet jouw organisatie op de kaart

Een bedrijfsfeest of zakelijk evenement is een visitekaartje en een mooi contactmoment. Tijdens een bedrijfsborrel, bedrijfsfeestje of zakelijk feest leer je collega’s, opdrachtgevers, partners en andere genodigden op een andere manier kennen. Dit kan tot nieuwe opdrachten leiden en spanningen tussen collega’s of een team verminderen. Ook draag het bij aan de saamhorigheid en het versterkt de band tussen samenwerkende partijen en personen. Daarnaast is het organiseren van een bedrijfsfeest een uitgelezen kans om de organisatie op de kaart te zetten en te laten zien waar het bedrijf voor staat. Verschillende mogelijkheden voor een bedrijfsfeest

Wanneer je een bedrijfsfeest op eigen locatie gaat organiseren, is het belangrijk dat het feest past bij de organisatie en de genodigden. Elk bedrijf is anders en bij elk bedrijf past ook een andere aanpak. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Zo assisteren wij bijvoorbeeld graag bij de volgende typen bedrijfsfeesten:
*Opening van bedrijf of vestiging
*Jubileum van jouw organisatie
*Productlancering
*Productpresentatie
*Jaarafsluiting of jaarfeest
*Bedrijfsfeest met een thema
*Bedrijfsfeest voor het personeel
*Bedrijfsfeest voor zakelijke relaties
*Bedrijfsfeest om een succes te vieren
*Bedrijfsfeest om de afronding van een project te vieren

grote_foto_binqsite_03.jpg
Blogmenu
Maak een keuze