Themafeest Back to the '80 &'90

Themafeest Back to the '80 &'90

Pump up the JAM! Back to the eighties en nineties beenwarmers, hanekammen en make-up, veeeeel make-up. Van rockbitches tot de moonwalk: het hoort allemaal bij 'the fantastic eighties'.

Haal je fluorkleding en leggings te voorschijn en zet je haar stijf van de haarlak, want het is tijd voor een exciting party.

Themafeest Back to the '80 &'90 hoe ziet dit themafeest eruit?

Onze Glamrock Girls ontvangen je in stijl. Fitness duo Amy & Billy zijn deze avond jullie host en hostess en nemen je mee naar de roerige jaren '80. Een avond vol knallende acts en fantastische hits die je nooit meer vergeet. Laat je zelf een coupe uit de jaren '80 of '90 aanmeten in de metamorfose studio van Priscilla's hairdressers.

Geniet van een heerlijk 3 gangen diner of buffet en natuurlijk je favoriete drankje. De eighties: een tijd om nooit meer te vergeten maar om lekker op terug te kijken…

Deze party is te boeken als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum voor groepen vanaf 50 personen. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Ook hierin kunnen wij jullie in adviseren.Themafeest Back to the '80 &'9022.jpg

Is themafeest Back to the '80 & '90 geschikt voor mijn gezelschap?

Dit themafeest organiseren als personeelsfeest, verenigingsfeest of jubileum of gewoon omdat je het leuk vindt. Het enige wat nog dit knalfeest nodig heeft is een super locatie. Deze kunnen wij ook voor je regelen of nog beter: We nemen jullie eigen locatie. Denk hierbij aan eent feest in de kantine, buitenruimte, bedrijfshal, kantoor of gezellig in een feesttent. Alles is mogelijk en wij van BinQ Events regelen het voor je!

Wat we beloven komen we na

Onze roots liggen in het Zuiden des lands. Land van feest, carnaval en bourgondische gezelligheid. Brabant is synoniem voor overdadige gastvrijheid met oog voor detail. Willen jullie dan ook? zeker even bellen. Of jullie nu uit Amsterdam komt, Enschede of Maastricht. Wij nemen ons feestelijke exportproduct gewoon mee. Naast ons werk is jouw evenement onze passie, uitlaatklep en vinden we het vooral erg leuk om te doen.
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2950,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk
OFFERTE AANVRAGEN

 

Themafeest Back to the '80 &'9012

Themafeest Back to the '80 &'9011

Onze feestconcepten
Maak een keuze