Goed nieuws! Per 1 juli mogen we weer bijeenkomsten tot 100 personen organiseren.
Waarmee kunnen we je van dienst zijn? Een vet themafeest, bedrijfsjubileum of gezellige quiz? Ons creatieve team staat te popelen om jullie een leuke tijd te bezorgen. Ook hebben we niet stil gezeten de afgelopen periode. Zo hebben we diverse nieuwe spelshows ontwikkeld en is 'Binky on tour' de nieuwe foodtruck, er helemaal klaar voor. We hebben je gemist. We hebben er zin!

Helemaal Hollands

hollands-1.jpg

 

Nederland: land van polders, klompen, tulpen, kaas, stroopwafels en sinterklaas... We nemen jullie mee op een muzikale reis terug in de tijd. Beginnend vanaf het Nederland van de jaren zestig tot aan de hedendaags Nederpop…

Naast de muzikale leidraad zal het gehele feest in het teken staan van ons gezellige Holland, haar eigenaardigheden en typische karakter. Dein mee met de feestelijke meezingmedley van de Tulpendames en geniet van de grootste hits van Mary Servaes, Andre Hazes maar ook van Marco Bosato, the Cats en andere Volendamse pophelden.

Dit nederlandstalige feest is te boeken als bedrijfsfeest, jubileumfeest of verenigingsfeest voor groepen vanaf 50 personen op elke locatie in Nederland (of waar dan ook!)

hollands-2.jpg
- vanaf 50 personen
- Pakketprijs vanaf: € 2850,00 ex BTW
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk
- diverse eetconcepten mogelijk

 

OFFERTE AANVRAGEN

 

ref_11.jpg

ref104.jpg

ref_137.jpg