Fairtrade Feest

feest_bio2.jpg

 

Toverwoorden: Fairtrade, Biologisch, Duurzaam... Staat maatschappelijk verantwoord ondernemen bij u hoog in het vaandel? Waarom dan niet maatschappelijk verantwoord feesten? BinQ introduceert een uniek concept: Fairtrade Feesten!

Een feest waarin uw bedrijfsideologie centraal staat en waarin u uzelf presenteert als duurzame partner.

Wij beschikken over een professionele keuken en ervaren keukenbrigade met chefkok. Alle producten die we tijdens dit feest gebruiken zijn 100% duurzaam en fairtrade.

In dit concept werken wij standaard met een van onze huis-DJ's. Dit zijn allen ervaren professionals waar u voorafgaande een keuze maakt op een avond zelf kunt gaan luisteren. U bepaalt zelf het stoelenplan in de feestzaal, of u nu een gezellige mix wilt van statafels met krukken of dit graag wilt combineren met tafels met stoelen, de keuze is aan u. Daarnaast wordt er op diverse schermen uw bedrijfslogo en eventuele thema van de avond geprojecteerd.

Na afloop van het feest ontvangt uw bedrijf of pv een officiële BinQ Fairtraide plaquette. Deze kunt u een mooi plaatsje geven in uw bedrijf. Fairtrade mag gezien worden toch?

feest_faritrade.jpg
- vanaf 50 personen
- vanaf € 34,50 per persoon
- mogelijk op iedere locatie
- 4,5 uur durend programma
- afkoop drankpakket mogelijk

 

OFFERTE AANVRAGEN